یکشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-20
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 8928 |
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸ | ارسال توسط :
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار مهر، نورالله بیرانوند معاون تأمین سرمایه و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر) در آئین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و فعالان حوزه ریلی در ناوگان ریلی مسافری، با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری در این ریلی گفت: این حمایت‌ها منجر به اقدامات بزرگی در توسعه ریلی کشور شده است. […]

به گزارش خبرنگار مهر، نورالله بیرانوند معاون تأمین سرمایه و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر) در آئین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و فعالان حوزه ریلی در ناوگان ریلی مسافری، با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری در این ریلی گفت: این حمایت‌ها منجر به اقدامات بزرگی در توسعه ریلی کشور شده است.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (UIC) که مربوط به سال ۲۰۲۰ است، نسبت سفرهای ریلی به جمعیت کشور بسیار پایین است، به‌طوری‌که هر ایرانی به‌طور متوسط هر سه سال یک‌بار از قطار استفاده می‌کند.

معاون تأمین سرمایه و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن ادامه داد: در شاخص نسبت خطوط ریلی نیز که نشانگر رشد متوازن بخش باری و مسافری است، که ضعف‌هایی در این زمینه وجود دارد، به‌ویژه اینکه بخشی از واگن‌های موجود به دلیل فرسودگی از چرخه خارج شده‌اند. این در حالی است که ظرفیت عظیمی برای توسعه ناوگان ریلی و ارتقا شاخص‌های بین‌المللی در کشور وجود دارد.

بیرانوند با تأکید بر لزوم تحقق سیاست‌های دولت و وزارت راه و شهرسازی در تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در راه‌آهن تصریح کرد: برای ارتقای جایگاه بخش ریلی کشور و ارائه خدمات شایسته به مردم، به سرمایه‌گذاری معادل سه و نیم میلیارد دلار نیاز است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تأمین ۲۲۰۰ واگن مسافری گفت: از این تعداد، ۸۲۰ قطار خودکشش به مسیرهای کوتاه‌تر و با سرعت بالاتر اختصاص خواهد یافت. همچنین، برای تأمین مالی این طرح‌ها، سازوکارهای متنوعی طراحی شده که محور اصلی آن جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

معاون سرمایه‌گذاری راه‌آهن با اشاره به بسته سیاستی مشوق‌های سرمایه‌گذاری افزود: این بسته شامل سه ضلع کلیدی است؛ مهم‌ترین و تأثیرگذارترین مشوق در حوزه سرمایه‌گذاری ریلی پرداخت یارانه صرفه‌جویی سوخت ماده ۱۲ است. این ماده موتور محرک سرمایه‌گذاری در بخش ریلی است.

بیرانوند گفت: با اجرای این مشوق‌ها، شاهد اتفاقی بزرگ در صنعت ریلی کشور خواهیم بود. طی ۲۰ سال گذشته، رشد خالص سرمایه‌گذاری در بخش ریلی منفی بوده، اما اکنون در آستانه یک جهش جدی قرار داریم.

وی در پایان با اشاره به ابعاد این تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های میان بخش دولتی و خصوصی، بیان کرد: این پروژه‌ها شامل خرید ۱۳۰ دستگاه واگن مسافری نو و نوسازی و بازسازی ۱۴۰ دستگاه واگن مسافری فرسوده است که در مجموع به ارزش حدود ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اجرا خواهند شد

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8928 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!