جمعه, ۲۷ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-18
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 8209 |
تاریخ انتشار : ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸ | ارسال توسط :
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد شرکت‌های بزرگ نفتی بی‌پی و شل با شرکت ملی نفت لیبی برای انجام مطالعات اکتشاف و توسعه هیدروکربن در سه میدان نفتی لیبی توافق کرده‌اند. لیبی، دومین تولیدکننده بزرگ نفت آفریقا و عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، به‌دلیل اختلاف‌های میان […]

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد شرکت‌های بزرگ نفتی بی‌پی و شل با شرکت ملی نفت لیبی برای انجام مطالعات اکتشاف و توسعه هیدروکربن در سه میدان نفتی لیبی توافق کرده‌اند.

لیبی، دومین تولیدکننده بزرگ نفت آفریقا و عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، به‌دلیل اختلاف‌های میان گروه‌های رقیب مسلح بر سر درآمدهای نفتی که اغلب به تعطیلی میدان‌ها منجر شده است، با اختلال‌های مکرر در فعالیت‌های نفتی روبه‌رو بوده است.

سرمایه‌گذاران خارجی نسبت به سرمایه‌گذاری در لیبی که از زمان سرنگونی معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ در وضع بی‌ثباتی قرار دارد، محتاط بوده‌اند. با این حال شرکت‌هایی مانند انی، اوام‌وی، بی‌پی و رپسول فعالیت‌های اکتشافی خود را پس از یک دهه توقف از سال گذشته میلادی از سر گرفته‌اند.

شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد که شرکت بی‌پی دفتر عملیاتی خود را در پایتخت، طرابلس، در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۵ بازگشایی خواهد کرد.

بر اساس این بیانیه، تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت ملی نفت لیبی و بی‌پی برای انجام مطالعات ارزیابی پتانسیل اکتشاف و تولید هیدروکربن در میدان‌های نفتی مسلا و سریر، همچنین برخی مناطق اکتشافی اطراف آن امضا شده است.

شرکت بی‌پی همچنین مطالعاتی را درباره ظرفیت تولید نفت و گاز نامتعارف در داخل این کشور آغاز خواهد کرد؛ منابعی که در سازندهای سنگی متخلخل محبوس هستند (نفت شیل و گاز شیل) و برای استخراج آنها به فناوری‌های تخصصی مانند شکست هیدرولیک نیاز است.

این شرکت انگلیسی در سال ۲۰۰۷ با امضای توافقنامه‌ای برای اکتشاف و تولید مشترک در مناطق A و B (در خشکی) و منطقه C (در دریا) وارد بازار لیبی شد، اما این توافق به‌دلیل شرایط اضطراری به حالت تعلیق درآمد.

در سال ۲۰۲۲ شرکت انی ۴۲.۵ درصد از سهام این توافق‌نامه را به‌دست آورد و مدیریت آن را به‌عهده گرفت.

بی‌پی نیز ۴۲.۵ درصد از سهام را حفظ کرد و سازمان سرمایه‌گذاری لیبی ۱۵ درصد باقی‌مانده را در اختیار گرفت، شرایط اضطراری در سال ۲۰۲۳ لغو شد و امکان از سرگیری اکتشاف‌های خشکی فراهم شد.

شرکت ملی نفت لیبی همچنین اعلام کرد که با شرکت شل برای ارزیابی چشم‌اندازهای هیدروکربنی و انجام مطالعه امکان‌سنجی فنی و اقتصادی جامع برای توسعه میدان نفتی عطشان و دیگر میدان‌ها به‌طور کامل متعلق به شرکت ملی نفت لیبی توافق کرده است.

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8209 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!