سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-01
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 7265 |
تاریخ انتشار : ۰۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷ | ارسال توسط :
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی کاهش تنش‌های ژئوپلیتیک در خاورمیانه و گمانه‌زنی‌ها درباره بازگرداندن بخشی دیگری از کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت کشور ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) در ماه اوت، قیمت نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (نهم تیر) کاهش یافت؛ هرچند بازار […]

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی کاهش تنش‌های ژئوپلیتیک در خاورمیانه و گمانه‌زنی‌ها درباره بازگرداندن بخشی دیگری از کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت کشور ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) در ماه اوت، قیمت نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (نهم تیر) کاهش یافت؛ هرچند بازار همچنان تحت تأثیر نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی باقی مانده است.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت ۱۲ و ۶ دقیقه بامداد روز دوشنبه به وقت گرینویچ با ۱۳ سنت یا ۰.۱۹ درصد کاهش، به ۶۷ دلار و ۶۴ سنت برای هر بشکه رسید.

قرارداد فعال‌تر نفت خام شاخص برنت برای تحویل در ماه سپتامبر هم در معامله‌های روز دوشنبه با ۱۸ سنت افت، در سطح ۶۶ دلار و ۶۲ سنت برای هر بشکه بود، در همین حال نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا با ۳۲ سنت یا ۰.۴۹ درصد کاهش، ۶۵ دلار و ۲۰ سنت به ازای هر بشکه دادوستد شد.

جنگ ۱۲ روزه بین تهران و تل‌آویو که با حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای در ۲۴ خرداد آغاز شد، قیمت نفت را به بالای ۸۰ دلار رساند، اما پس از اعلام آتش‌بس از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قیمت‌ها به حدود ۶۷ دلار بازگشت.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه (IG) در این باره گفت: بازار بخش عمده‌ای از ریسک ژئوپلیتیک ناشی از درگیری ایران و رژیم صهیونیستی را از قیمت‌ها حذف کرده است.

چهار نماینده اوپک‌پلاس اعلام کردند: هشت عضو این ائتلاف قصد دارند در ماه اوت، روزانه ۴۱۱ هزار بشکه دیگر از کاهش عرضه داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای خود را به بازارهای جهانی بازگردانند.

این اقدام در ادامه روند بازگشت کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت عضو اوپک‌پلاس طی ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه خواهد بود. نشست ویژه هشت عضو اوپک‌پلاس برای بررسی این موضوع قرار است ششم ژوئیه (۱۵ تیر) به‌صورت ویدیوکنفرانس برگزار شود.

بازار نفت با وجود کاهش تنش‌ها هنوز با فشار ناشی از نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی روبه‌روست.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در فیلیپ نوا، در این باره گفت: تردید درباره رشد اقتصادی جهانی همچنان بر قیمت‌ها سایه انداخته است.

در چین فعالیت کارخانه‌ها برای سومین ماه پیاپی کاهش یافته است. ضعف تقاضای داخلی و تغییر در الگوی صادرات در بحبوحه تنش‌های تجاری با آمریکا، فشاری مضاعف بر تولیدکنندگان وارد کرده است.

طبق اعلام شرکت آمریکایی خدمات حفاری بیکر هیوز، تعداد دکل‌های فعال نفتی در ایالات متحده طی هفته گذشته با ۶ دستگاه کاهش به ۴۳۲ دکل و پایین‌ترین سطح از اکتبر ۲۰۲۱ رسید. این شاخص نشانه‌ای از روند آینده تولید نفت در آمریکا تلقی می‌شود.

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7265 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!