سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-01
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 7225 |
تاریخ انتشار : ۰۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸ | ارسال توسط :
1 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

فرود بیات بقایی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با بایدها و نبایدهای اقتصادی در شرایط جنگی اظهار کرد: در شرایط حاضر، اساسی‌ترین و درست ترین اقدام توجه به سیاست‌های تثبیت است. در واقع در شرایطی که کشور با تجاوز مواجه شده، دولت باید حمایت عمومی را افزایش دهد و یا […]

فرود بیات بقایی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با بایدها و نبایدهای اقتصادی در شرایط جنگی اظهار کرد: در شرایط حاضر، اساسی‌ترین و درست ترین اقدام توجه به سیاست‌های تثبیت است. در واقع در شرایطی که کشور با تجاوز مواجه شده، دولت باید حمایت عمومی را افزایش دهد و یا این اقدام مشکلات عمومی ناشی از این حمله متجاوزانه را کاهش دهد.

وی عنوان کرد: در این شرایط دولت باید به ناچار در برخی حوزه‌ها دخالت و نظارت خود را افزایش دهد. نمی‌توان در این شرایط انتظار معجزه از بازار رقابتی در تخصیص بهینه منابع کمیاب داشته باشیم چرا که در این شرایط انتظاری غیرمنطقی و غیرواقع‌بینانه خواهد بود. دولت باید منابع و امکانات را با توجه به شرایط موجود مدیریت کند و در کنار آن ارتباط ویژه و مستمر هم با بخش خصوصی داشته باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: بحث قابل اهمیت دیگر این است که باید میان تصمیم گیران اقتصادی به ویژه وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و حتی وزارت صمت هماهنگی کامل و ویژه وجود داشته باشد تا یک سیاست واحد اتخاذ شود چرا که در صورت عدم هماهنگی و اجرای سیاست‌های جزیره‌ای ممکن است منجر به این شود که انتظارات تورمی که در شرایط جنگی به صورت طبیعی تحریک می‌شود، در جامعه تشدید شود.

بیات بقایی خاطرنشان کرد: دولت باید در شرایط حاضر بتواند حمایت مالی سریع و فوری از بنگاه‌های اقتصادی به عمل آورد که ممکن است به دلیل شرایط جنگی دچار مشکل شده باشند و از سوی دیگر، دولت باید در تأمین مالی کالاهای ضروری و اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی توجه ویژه‌ای داشته باشد چون به هر حال صنایع و بنگاه‌های اقتصادی ما با وجود اینکه به فعالیت خود ادامه می‌دهند ممکن است با مشکل مواجه باشند که در شرایط حاضر بسیار اهمیت دارد و ضروری است.

وی تأکید کرد: بانک مرکزی هم در شرایط حال حاضر نقش ویژه‌ای دارد و باید بتواند نظارت دقیق بر بازار ارز داشته باشد و این بازار را مرتب رصد کند. به صورت طبیعی ممکن است به دلیل انگیزه سفته بازانه و احتیاطی که ممکن است میان آحاد جامعه پیش بیاید و بانک مرکزی باید این موارد را به همراه انتظارات تورمی با تدابیر خاص مدیریت کند و این مراحل را با موفقیت کنترل کنیم.

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7225 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!