سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-01
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 6678 |
تاریخ انتشار : ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹ | ارسال توسط :
7 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم حسن نژاد، معاون امور تولیدات دامی ضمن اشاره ضرورت اصلاح دستورالعمل نقل و انتقال دام گفت: پیشنهادهای اصلاحی در مرحله جمع‌بندی هستند. وی با اشاره به چالش‌های موجود در اجرای دستورالعمل نقل و انتقال دام افزود: اصلاح این دستورالعمل ضروری است. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با […]

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم حسن نژاد، معاون امور تولیدات دامی ضمن اشاره ضرورت اصلاح دستورالعمل نقل و انتقال دام گفت: پیشنهادهای اصلاحی در مرحله جمع‌بندی هستند.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در اجرای دستورالعمل نقل و انتقال دام افزود: اصلاح این دستورالعمل ضروری است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مصوبه سال ۱۳۹۲ درباره جلوگیری از قاچاق دام توضیح داد: مطابق دستورالعمل فعلی، هرگونه جابجایی دام بین استان‌ها یا شهرستان‌ها باید با مجوز دامپزشکی و پس از شماره‌گذاری دام انجام شود، با این حال، برخی دامداران از این ضوابط بی‌اطلاع‌اند یا تمایلی به اجرای آن ندارند که این مسئله در برخی مناطق موجب نارضایتی شده است.

این مسئول دولتی با تأکید بر لزوم همکاری دامداران برای شماره‌گذاری دام‌ها و اخذ مجوز از مبدأ تا مقصد، گفت: وزارت جهاد کشاورزی با همکاری سازمان دامپزشکی در تلاش است تا فرآیند صدور مجوزها تسهیل شود و دامداران بدون مشکل بتوانند چه برای فروش در میادین عرضه و چه برای انتقال بین واحدهای دامداری دام را جابه‌جا کنند.

حسن‌نژاد درباره دام‌های مکشوفه از سوی نیروی انتظامی نیز گفت: مطابق دستورالعمل موجود، این دام‌ها باید در اختیار جهاد کشاورزی استان‌ها قرار گیرد تا پس از طی روند قضائی تعیین تکلیف شوند، اما استان‌ها با چالش‌هایی همچون کمبود منابع برای نگهداری دام‌ها و نبود مکان مناسب مواجه هستند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در همین راستا، پیشنهاد شده است که تا زمان صدور حکم قضائی، دام‌های مکشوفه در اختیار اتحادیه‌ها و تشکل‌های دامداری استان‌ها قرار گیرد تا بخش خصوصی با توان بیشتر در مدیریت هزینه‌ها ورود کند.

وی تأکید کرد: این پیشنهاد هنوز به‌صورت کامل جمع‌بندی نشده و در حال بررسی با همکاری دستگاه‌هایی مانند سازمان دامپزشکی و سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها است.

حسن‌نژاد با اشاره به دام‌هایی که در جریان کوچ عشایر از سوی نیروی انتظامی به‌عنوان دام قاچاق توقیف می‌شوند، گفت: بر اساس قانون، نقل‌وانتقال دام باید با مجوز رسمی انجام شود، اگر دام بدون مجوز حمل شود، مشمول ظن قاچاق خواهد بود و مأموران مطابق قانون برخورد خواهند کرد و پس از آن نیز تعیین تکلیف نهایی با حکم مراجع قضائی خواهد بود.

معاون امور تولیدات دامی با اشاره به اهمیت اجرای این دستورالعمل در شرایطی که تقاضا برای دام ایرانی در کشورهای همسایه بالاست، تاکید کرد: رعایت دستورالعمل نقل‌وانتقال دام از سوی دامداران نه‌تنها به نفع نظام دامداری کشور است، بلکه از بروز تخلفات و سرقت‌های احتمالی نیز جلوگیری می‌کند.

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پایان از دامداران خواست برای پیشگیری از بروز مشکلات قانونی، فرآیندهای قانونی حمل دام را جدی بگیرند و مجوزهای لازم را از دامپزشکی اخذ کنند.

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6678 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!