سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-01
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 6474 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵ | ارسال توسط :
5 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آمریکایی استریت در گزارشی نوشت: با حملات شب گذشته آمریکا به تأسیسات اتمی ایران و افزایش تهدیدات تهران در خصوص بستن تنگه هرمز، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند در صورت این اقدام، قیمت نفت در بازارهای جهانی با جهشی بی سابقه روبه‌رو خواهد شد. در پی جنگ تجاری جهانی که (با تعرفه‌های […]

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آمریکایی استریت در گزارشی نوشت: با حملات شب گذشته آمریکا به تأسیسات اتمی ایران و افزایش تهدیدات تهران در خصوص بستن تنگه هرمز، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند در صورت این اقدام، قیمت نفت در بازارهای جهانی با جهشی بی سابقه روبه‌رو خواهد شد.

در پی جنگ تجاری جهانی که (با تعرفه‌های دونالد ترامپ شروع شده) نگرانی‌هایی را درباره رشد اقتصادی جهان برانگیخته بود، اکنون جنگ میان ایران و اسرائیل، تهدیدی جدی برای تأمین منابع نفتی جهان شده است.

این وضعیت می‌تواند منجر به بحران انرژی بزرگی شود چرا که در صورت تداوم تنش‌ها و گسترش جنگ در منطقه، احتمال مسدود شدن حمل‌ونقل دریایی نفت از طریق تنگه هرمز وجود دارد، و حتی ممکن است نفت ایران از بازار جهانی خارج شود.

این نگرانی‌ها باعث افزایش شدید قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت شده است.

در ماه جاری میلادی، قیمت هر بشکه نفت برنت با افزایش ۱۸ درصدی به ۷۹ دلار رسیده است و قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز با رشد ۲۱ درصدی به حدود ۷۵ دلار رسیده است.

این افزایش قیمت‌ها بر بازار جهانی نفت و بر اقتصاد جهان تأثیر چشمگیری گذاشته است.

تحلیلگران بانک‌هایی مانند سیتی‌گروپ، ج‌پی‌مورگان و گلدمن ساکس در واکنش به این وضعیت، اهداف قیمت نفت خود را مجدداً تنظیم کرده‌اند.

به گفته آنها، خطری جدی در حال حاضر بازار نفت جهان را تهدید می‌کند که در صورت ادامه یافتن درگیری‌ها، می‌تواند عرضه نفت را مختل کرده و قیمت‌ها را به سطوح بالاتری برساند.

بر اساس این گزارش، تقریباً ۱۸ تا ۱۹ میلیون بشکه نفت هر روز از تنگه هرمز عبور می‌کند، که معادل حدود ۲۰ درصد از مصرف جهانی نفت شامل نفت خام، میعانات و سوخت است. نزدیک بودن این تنگه به ایران به این معناست که در صورت تصمیم ایران به مسدود کردن آن، می‌تواند به یک مسیر تراکم نفتی تبدیل شود که تأثیر زیادی بر عرضه جهانی نفت خواهد داشت.

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6474 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!