به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه تحلیل شرکت کانی کربن طبس جهت اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور فرهنگ حسینی معاون سرمایه گذاری گروه امیر و مدیران و تحلیلگران نهادهای مالی در محل باشگاه بانک سپه برگزار شد تا آماده عرضه اولیه ۱۲ درصدی سهام در بازار دوم معاملات فرابورس برای امروز […]
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
جلسه تحلیل شرکت کانی کربن طبس جهت اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور فرهنگ حسینی معاون سرمایه گذاری گروه امیر و مدیران و تحلیلگران نهادهای مالی در محل باشگاه بانک سپه برگزار شد تا آماده عرضه اولیه ۱۲ درصدی سهام در بازار دوم معاملات فرابورس برای امروز شود.
گذشته و حال و آینده ” کربن”
براساس این گزارش، فرهنگ حسینی معاون سرمایهگذاری گروه امیر، اعلام کرد: شرکت کانی کربن طبس ۲۲ مرداد سال ۹۴ در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری طبس به ثبت رسید و از ۵ اردیبهشت سال ۹۵ شروع به بهرهبرداری از معدن کرد.
سرمایه فعلی شرکت ۱۰۰ میلیارد تومان بوده و ۶۸ درصد سهام به شرکت باما تعلق دارد و سه شرکت سهامی خاص کوشش آذین، سرمایه گذاری گلومینگو و کاوندگان قشم هر کدام ۹ درصد سهام و شرکت سهامی خاص تابان کیش ۵ درصد سهام را در اختیار دارند. این شرکت تولید کننده زغالسنگ حرارتی بوده که در دنیا برای برق و در ایران برای احیای فلزات استفاده میشود.
معدن زغال سنگ حرارتی چهار رخنه طبس با وسعتی حدود ۱۰.۶ کیلومتر مربع در جنوب غربی شهرستان طبس و در ۶۵ کیلومتری جاده طبس یزد قرار گرفته است. پروانه بهرهبرداری معدن ۵ اردیبهشت سال ۹۵ با ظرفیت استخراج ۴۰ هزار تن در سال صادر شد و باطله برداری از پیت یک آغاز شد. طرح توسعه چاه رخنه با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیاردی که سال آینده افتتاح می شود اثرات به سزایی بر سود سازی شرکت دارد.
ذخیره قطعی معدن معادل ۵.۳ میلیون تن و ذخیره احتمالی آن ۴.۸ میلیون تن است. سال ۹۸ ظرفیت سالانه استخراج به ۱۹۰ هزار تن افزایش یافت فعالیت اصلی شرکت در دوره مورد گزارش استخراج و فراوری زغال سنگ است ظرفیت بهرهبرداری سال ۱۴۰۲ به ۲۵۰ هزار تن افزایش یافت.
پروانه اکتشاف معدن کرمان ۱۳ آبان سال ۹۸ به نام شرکت کانی کربن طبس صادر شد این پروانه اکتشاف شامل یک محدوده به مساحت ۱.۵ کیلومتر مربع واقع در استان کرمان است. پروانه بهرهبرداری از معدن چاه رخنه جهت استخراج خاک نسوز با ذخیره قطعی ۵۰ هزار تن و مقدار استخراج سالانه ۴۰۰۰ تن اول آبان سال ۸۵ صادر شد. اعتبار این پروانه ۱۵ تیر سال ۹۴ به مدت ۱۲ سال تمدید شد. این پروانه شامل یک محدوده به مساحت ۱۴.۶ کیلومتر مربع است.
صادرات به چین بوده و نمونههای هم به پاکستان صادر شده ولی با توجه به مقرون به صرفه نبون صادرات متوقف شده است. سود سال جاری ۲۹۰ میلیارد تومان اعلام شده است.
شرکت برنامه افزایش سرمایه در دستور کار ندارد. طرح توسعه ای پیت که در حال باطله برداری است سه نیاز به سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان دارد که انتظار می رود طی سال از محل سود انباشته تامین شود.
انتهای پیام