یکشنبه, ۹ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-29
کپی تریدینگ
تبلیغات
کد خبر: 4470 |
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵ | ارسال توسط :
16 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ارز تخصیصی واردات خودرو در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از یک میلیارد به دو میلیارد یورو افزایش خواهد یافت و صادرکنندگان می توانند تا سقف دو میلیارد یورو از محل ارز حاصل از صادرات، خودرو وارد کنند. همچنین منابع ارزی خارج از بانک مرکزی هم می‌تواند در واردات خودرو مورد استفاده قرار […]

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
ارز تخصیصی واردات خودرو در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از یک میلیارد به دو میلیارد یورو افزایش خواهد یافت و صادرکنندگان می توانند تا سقف دو میلیارد یورو از محل ارز حاصل از صادرات، خودرو وارد کنند. همچنین منابع ارزی خارج از بانک مرکزی هم می‌تواند در واردات خودرو مورد استفاده قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، تعرفه واردات هم از ۱۱ تا ۱۷۱ درصد تعیین شده و از جمله تعرفه ها برای ورودی خودروهای بنزینی کمتر از ۱۰۰۰ سی سی ۱۶ درصد، ۱۰۰۱ تا ۱۵۰۰ سی‌سی ۶۶ درصد، ۱۵۰۱ تا ۲۰۰۰ سی‌سی ۹۱ درصد، ۲۰۰۱ تا ۲۵۰۰ سی‌سی ۱۳۱ درصد، ۲۵۰۱ تا ۳۰۰۰ سی سی ۱۶۱ درصد و بنزینی بالاتر از ۳۰۰۰ سی‌سی ۱۷۱ درصد است. به علاوه دولت در لایحه پیش بینی کرده که تعرفه واردات به ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.

پیش بینی می شود این میزان از افزایش تعرفه به افزایش درآمدزایی دولت از محل واردات خودرو منجر شود و موجب افزایش قیمت خودروهای وارداتی خواهد شد. از سازوکار بورس در عرضه خودروهای وارداتی نیز استفاده می شود. اگرچه شورای رقابت بازار خودرو را انحصاری می‌داند و اجازه عرضه خودرو از طریق بورس را نداده اما با این پیشنهاد دولت به نظر می‌رسد قرار است سیاست‌ها در این حوزه تغییر و بورس مجدد بعد از ۳ سال محل عرضه خودرو شود.

همچنین طبق آنچه که در لایحه پیشنهاد شده واردکنندگان خودرو از طریق سهمیه باید نسبت به واردات اقدام کنند. یعنی شورای اقتصاد سهمیه شرکت‌ها را برای میزان واردات خودرو تعیین خواهد کرد. طی ۲ سالی که از آزادسازی واردات خودرو می‌گذرد ۴۵ شرکت مجوز واردات گرفتند که از این تعداد نیز تنها حدود ۵ شرکت از مجوز برای واردات استفاده کردند.

انتهای پیام

 

منبع خبر ( ) است و خبرخوان بورس تایمز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4470 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09999600950  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه خبرخوان بورس تایمز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرخوان بورس تایمز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!